FINDER

Част от квАРТал
Kvartal Festival | Facebook
В Ателие Пластелин
Събития в АТЕЛИЕ ПЛАСТЕЛИН (atelie-plastelin.com)

Кога? Начало 15.09.2023г

Силата на хората, която всъщност идва от слабостта на хората, която слабост идва от мислите на хората, идва от преживяванията на хората, идва от опита на хората, която слабост всъщност става силата на хората.

Тук, днес ще видите моите слабости, които трансформирам в своето въображение, а каква по- мощна сила от въображението. „Да си го представиш, да може да го пипнеш, да ти оживее“ (безсрамно взета реплика от филма „Пасажери“ на Здравко Драгнев, Цветан Драгнев)
Аз много дълго време размишлявах над своите слабости и уви, не самите слабости бяха пречката, а самите размишления. Действията, които предприемах, дори когато много се страхувах, бяха онова, което мога сега да ви покажа и да оживее.
В Ателие Пластелин на 16 септември от 19:00 часа, ще ви разкажа една кратка визуална история, бих казала не породена от безсилие, а именно обратното, породена от безумен порив да бъда, да правя, да съществувам и да ме има.
И да ни има.
Елате в подземията на Пластелин и изследвайте моя свят, който по нищо не се различава от вашия свят, само техниката за изразяване е различна.

Винаги се смея на себе си, защото когато правя нещо с ръцете си, казвам, че го правя с две леви ръце. Ето какво ще видите:

  • ръчно изработени с две леви ръце, протези
  • кратък почти документален филм изработен с две леви ръце
  • зинове с фотографии изработени с две леви ръце

Повече за мен ето тук:
www.konjitsu.com
www.proteza.tech
Instagram: Konjitsu (@gabygrigorova_) • Instagram photos and videos